top of page

Spirituele Chat

met Olnuzola
 

Tarot lezer Olnuzola
paarse gloed

Spirit Chat met Olnuzola
Goedkoper en Persoonlijker dan alle ParaMedium websites

Natuurlijk Spiritueel

olnuzola logo

Voel je WelkomHier kun je livemet mijChatten over je Spirituele leven.Chatten over je Levensvragen.Chatten over je liefdesvragen.Flexibel, Persoonlijk en toch ook Privé!In elke chat maken we verbinding met hoge trillingenvan liefde en helderheiddie je aura vullen met harmoniserende energie.ongeacht je situatie.Je bent nooit alleen.

Para Medium Chat

Wij kiezen samen het juiste moment. Als je de chat besteld ontvang je z.s.m. mijn reactie waarin we de chat meteen beginnen of inplannen!

 

Spiritueel Chat Consult

Boodschappen die doorkomen kunnen je nét die bevestiging geven die je nodig hebt om links of rechtsaf te gaan.

 

Energetisch Reizen

De chats duren minimaal 30 minuten per keer. Aangezien we energetisch werk doen is er voldoende eerbied en tijd nodig om tot een zuivere, goede en betrouwbare verbinding te komen en daarmee een zo goed mogelijk resultaat te krijgen aan helderheid en antwoorden voor jou!

 

Wat is er andersaan chatten metOlga Olnuzola?

Olga Olnuzola

waarin ik me onderscheidtvan de andere paramedium websites:

1.

Flexibel, alsof je met me op whatsapp zit.

We beginnen als ik beschikbaar ben de chat meteen na je bestelling en activatie óf

ik contact je zodra ik kan en we bespreken een moment waarop het ons beide uitkomt.

Je zult mijn aandacht krijgen voor alle minuten die je bij me besteld en er is een grote kans dat dat nog ietsje meer zal zijn ook. Het kan namelijk zijn dat je even de deur moet openen voor de postbezorger, even een kopje thee wilt zetten, of ik, of dat mijn zoontje m'n aandacht even nodig heeft.. dan gaat het gesprek niet meteen stil zoals bij andere websites.. dan zeggen we gewoon.. ik ben zo terug want " ... " en we hoeven het gesprek niet af te sluiten en je raakt ook geen minuten kwijt. Zodra we weer terug komen in het gesprek lopen je minuten pas verder. Er is geen automatisch systeem die je uit de chatbox gooit. 

2.

3.

Ik kan je foto's en meer sturen.

Wat ik zelf erg mis bij de Paramedium websites waar ik ook werk en heb gewerkt is dat ik jou geen foto's kan sturen! Soms wil ik je een bepaald kruid laten zien, of een linkje sturen van relevante informatie. Ook kan ik om de sfeer interactiever en leuker te maken je gifjes sturen en jij mij natuurlijk. 

Goedkoper

Had ik je al gezegd dat ik goedkoper ben? ;) Én ik verdien er ook meer op!

Dit komt natuurlijk omdat de tussenpartij hier niet bestaat en je geen commissie betaald. 

30 minuten kost bij mij €22,22

Cosmic Sky

Het is logisch dat je natuurlijk zoveel mogelijk uit de chat wilt halen en het is al een voordeel dat je de tijd neemt om deze tekst te lezen want ik zal je vertellen wat je kunt doen om je het beste voor te bereiden op de chat en daarmee de meeste helderheid, inzichten, upliftende energie en antwoorden te ontvangen waar je daadwerkelijk iets aan hebt!

1. Doe een korte maar aandachtige begin meditatie.

Ga goed en comfortabel zitten, zorg dat je niet gestoord wordt en breng je aandacht eerst even naar die punten waar je lichaam de grond of stoel aanraken en waar je dus door de zwaartekracht te voelen kan ervaren hoe de aarde je altijd ondersteund. Laat je bewustzijn dan naar je adembeweging gaan en adem 4 maal rustig maar diep in en uit.

 2.  Bedenk van te voren wát het is wat je nodig hebt. wat je vragen zijn. Als je dit niet weet of moeilijk vind is dit helemaal geen probleem, dan is dát het geen je me kan vertellen en waarmee ik je als eerste ga helpen! 

3. Heb vertrouwen in het proces, in je zelf en in mij.

Ik werk zuiver en ben een echte waarzegger.. ik spreek de waarheid. Als ik iets niet weet, zeg ik dit ook eerlijk. 

4. Accepteer wat er ontstaat. Juist door mijn zuiver en eerlijkheid bestaat de mogelijkheid dat je ook dingen kunt 'horen' waar je niet op hoopte. Kies dus bewust voor de Openheid van Oneindige mogelijkheden. 

Let op! het komt regelmatig voor dat  1 lezing, ongeacht welke, niet genoeg is door de complexiteit van een situatie

en komen cliënten terug voor een 'follow up'.

vergelijkbaar met een traject bij een psycholoog bijvoorbeeld waarbij iemand ook 5/10 sessies heeft.

Hoe kun je je het beste
voorbereiden op je chat?

Nou lieverd, wat denk je?

. Wil je met me chatten? .

Getuigenissen

reviews
“..Dan vind ik een prachtdame zoals jij... met zo een mooie ziel. Zo een intelligentie waar jij over beschikt die zo warm en vredig aanvoelt. Ik ben blij het niet alleen te hoeven doen. Bedankt voor de emotie die je losmaakte.”

Melissa G. 2023

_.jpeg
Olga omschrijft tarot kaart
IMG_0513.JPG

. Of toch een andere service? .

All Products

IMG_1244.heic
Tarot lezing 9 kaarten legging

Algemene weetjes over al mijn services.

Aspecten waar je dol op zult zijn.

ENERGIE

Ik bereid me zelf en de tafel altijd goed voor, mentaal, emotioneel en energetisch. Schoon, Ceremonieel, Helend.

Olga reinigt de tarot tafel met salie

MEDIA

Mijn Heldervoelendheid
en Tarot en Orakel Kaarten.

Ik ontvang boodschappen en inzichten voornamelijk door mijn hoogsensitiviteit en heldervoelendheid en ik werk ook samen met kaartendecks. Op dit moment heb ik 25 tarot decks en 13 orakel decks in bezit en het is ook mogelijk om zelf een deck te kiezen of aan te geven wat voor thema of sfeer  je aantrekkelijk vind.  Bekijk HIER welke decks ik zoal heb. 

PASSIE

Letterlijk met Hart en Ziel doe ik dit werk en dat voel je. Ik neem het heel serieus en jou ook. Etisch, Zuiver en Vertrouwd.

Olga en een waaier van tarot kaarten

SUCCESVERHAAL

Een verhaal over mijn eigen onverwachte succes ervaring met tarot:

In 2013 begon ik tarot te bestuderen als symboliek studie en als inspiratiebron voor mijn kunst. Toen ik in 2015 bovenop mijn in 2009 al gediagnostiseerde ptss ook nog depressie, burnout en complexe ptss gediagnostiseerd kreeg en niet meer kon werken en nauwelijks kon functioneren in mijn persoonlijke leven door een complexe combinatie van lichamelijke pijnen, mentale mistigheid, korte termijn geheugenstoornis, emotionele rollercoasters was het enige wat nog in tact was,.. Lees HIER het hele verhaal.

Sparkling Sand

Bijzonder Geschenk

Heilig Vrouwelijk

Eerlijk en Zuiver

Optimistische Toekomst

Wat ik van jou verwacht..

Denk goed na over je vragen,wat is nodig

voor jou?

Stel je open met hart en zielal vanaf de beginmeditatievoor het ontvangen van boodschappenalleen voor jouw hoogste goed enter ondersteuning van het zo gezond en mooimogenlijk verder kunnen ontwikkelen en leven.

Wat je van mij kunt verwachten..

Nieuwe schone Energie

Je zult je spiritueel gesteund voelen

Je zult je lichter voelen

je Ontvangt Bevestigingen en of vernieuwing

Tarot kaarten

Spirituele chat met je Priesteres Zus

Stel me je vragen en vertel me je verhaal

en ik reis naar je verleden, toekomst en heden.

E78A90E0-9D8C-473A-9F96-6637436946EB.jpeg