top of page
Spiritueel Huis Decoratie Altaar

Over
Olga Olnuzola Nunnink

Olga Olnuzola tarot lezer nederland

Olga's Verhaal

Olnuzola Priesteres
Priesteres Olga
Olga Oervrouw Bosvrouw Medicijn Vrouw
Olga Olnuzola Priesteres
Olga Olnuzola Bosvrouw Medicijn Vrouw
Olga Olnuzola Fashionista
Godin

Aasen en de Prinses.

Mijn naam is Olga Olnuzola Nunnink en ik ben in  1987 geboren te Beverwijk.

Daar groeide ik op in een musicus en kunstenaars familie waar ik bovendien

 kruipend als baby al kristallen en astrologie boeken vond in huis en in het weekend tijdens boswandelingen al leerde over heilzame kruiden dankzij mijn moeder.

De appel valt niet ver van de boom. 

 

Als tiener/twintiger heb ik MBO en HBO mode opleidingen gevolgd en kwam ik er achter dat mijn liefde en passie eigenlijk meer in de kunst en 'de expressie' zelf lag dan in de naar mijn mening plastic oftewel neppe en commerciële mode industrie. Als autodidact kunstenaar met bijbaantjes in de mode/detailhandel ben ik volwassen geworden in Amsterdam.

Elementen Koningin:

Daar vonden mijn wortels geschikte grond om te groeien en hadden mijn vleugels de ruimte om te ontdekken en ook ontspannen in de mooie Bijlmer waar mijn ziel grote vreugde vond. In 2011 en de daar opvolgende 6 jaar heb ik met een bijzondere groep mensen een Creatieve Gemeenschap 'Heesterveld Creative Community' opgebouwd in de H-buurt en heb daar alsmede in het centrum (daarvóór trouwens nog vanaf 2009) een leuke lijst aan ervaringen van kunst projecten en exposities opgedaan en opgebouwd. Onder andere in en tijdens De Brakkegrond, Cinnamon Wednesdays, Museumnacht(en), OpenArt Route(s), Keti Koti i.s.m. Het Tropenmuseum, Oba, Bijlmerpark Theater, Afrikadag; Africa At Night in de Sugar Factory en Desmet Studios en World of Food. Ook ben ik als performing artists werkzaam geweest op menig zomers festival waaronder Solar Festival, Mysteryland, Open Air Festival, African Festival en Op de Block Festival  in samen werking met The Poetry Circle, This is Africa en Bijlmerstyle.

De Toren en De Ster:

In 2015 stortte mijn wereld langzaam maar veelvoudig in en begon daarmee mijn intensieve helingreis ☤ Deze reis heeft van mij een ervaringsdeskundige gemaakt van heling en transformatie. en een groot scala aan informatie en kennis toegevoegd aan mijn al van geboorte ontdekte gaves van Hoogsensitiviteit, Helderwetendheid en Helend Vermogen en dit gebruik ik allemaal in mijn werk als ZielenVerzorger.

De diepzinnige symboliek in de tarot begon ik in 2014 te bestuderen in eerste instantie ter inspiratie voor mijn kunst alsmede voor mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Tijdens mijn heling bleek de tarot onverwachts (samen met de natuur en mijn hogere zelf) een groot aandeel te hebben in mijn genezing. Sinds die tijd bestudeer ik dagelijks de tarot en ben ik na 6 jaar studie professioneel lezingen gaan aanbieden aan klanten. 

 

Amsterdam en Zuidoost heb ik nooit willen verlaten maar de gentrificatie heeft met mijn lot gespeeld en mij terug gestuurd naar Beverwijk waar ik nu woon samen met mijn gezin.

Ik denk overigens dat ik hier ook meer werk te doen heb want deze stad kan flink wat meer kunst, cultuur en spiritualiteit gebruiken! Verder is het lekker dicht bij familie, de Duinen en het Strand. Wat goed is voor de ziel.

De Zon en De Bekers:

In Januari 2022 ben ik moeder geworden van een prachtige zoon. Het moederschap heeft enorm veel dimensies toegevoegd aan mijn bestaan. 

De Hoge Priesteres en de Keizerin

Huisvrouw en Moederschap is ook Heilig Werk.

Ik combineer dit met mijn Energetische en Digitale Tempel Olnuzola BV.

Momenteel werk ik aan de brug tussen deze twee archetypes voor mijzelf en

Voor Jou

Kristallen
Priesteres Olga

Mijn Gift:

Goddinelijke Levenservaring.

Wat is het wat ik werkelijk doe:

Mijn offers richten zich op het natuurlijk functioneren en helen van vrouwelijke emotionele en mentale wonden of deze te verzachten en daarmee de persoonlijke en spirituele ontwikkeling weer op gang te brengen.

Welk probleem los ik op?

Wij samen herstellen het evenwicht tussen de Vrouwelijke en Mannelijke energie op onze planeet. Op persoonlijk vlak betekend dit dat Vrouwen weer vanuit hun ware aard zullen gaan leven en hier liefde, kracht, respect, ruimte, ondersteuning en eerbied voor ontvangen.

Je bent waardig! Je bent Wonderschoon!

Je bent krachtig en zacht en je weerkracht zal worden beloond, 

Aards en Godinnelijk persoon!

Vrede en Zegeningen,

Olga

Priesteres Olga

Extra weetjes over mij:

IMG_1542_edited.png

Kattenvrouw

Katten zijn heel belangrijk voor mij, ik ben zó dol op ze! Ik ben met katten in huis opgegroeid en op straat komen ze naar mij toe en achtervolgen ze me regelmatig. Sinds 2020 heb ik een schildpadpoes, ze is mijn beste vriendin en haar naam is Punkin, Punkje, Punkinese, Poesmoppie, Roepieroepie, mijn engeltje. 

Katten zijn voor mij veel meer dan schattig en leuk. Spiritueel en energetisch is de verbinding en communicatie ook onbeschrijfelijk mooi en past het heel erg bij de Priestess die ik ben. 

Horeca, Catering, Koken.

Ik hou heel erg van gevarieerd eten en heb mij zelf dan ook gerechten aangeleerd vanuit allerlei verschillende keukens. Hollands, Grieks, Noord Afrikaans, Surinaams en Zuid Amerikaans zijn mijn favoriete invloeden. 

Werk in de horeca, daar heb ik ook best veel ervaring in. Als tiener in de bediening en in 2018 stond ik zelfs een paar jaar achter de bar in een arcade bar op de Wallen in Amsterdam.

Ook heb ik 2 jaar voor menig ondernemer in de Catering gewerkt bij de Uva, Hva, Roots Festival, Kip Festival, KLM en RTL.

Yoga (docent)

Voordat ik zwanger werd in 2021 heb ik een Yoga docenten training gedaan en ontving mijn certificaat toen ik zwanger was. Het plan om yoga lessen te geven is slechts uitgesteld en zal ik in een periode waarin ik in mijn Moederschap meer tijd heb weer oppakken. 

Yoga heeft ook in mijn helingreis een grote rol gespeeld en ik raad het iedereen aan!

Mijn favoriete yoga stijl is Yin Yoga. Ook combineer ik het met Chakra Werk en het 8-voudige pad van Patanjali.

Bosvrouw

Het bos is mijn tempel. De plek waar ik mijzelf kan reinigen en opladen. Waar ik tot rust kan komen. De plek waar ik tijdreis en inspiratie en motivatie ontvang. 

Voordat ik moeder werd besteedde ik hele dagdelen alleen in de bossen. lange wandelingen, het liefst van het pad af, of uren op de grond zittend, mediteren, rusten of in diepe contemplatie en verbinding met het Al. 

De Natuur en al haar pracht, haar veranderlijkheid en toch constantie, haar seizoenen, symboliek, kruidengeneeskunde, ik hou van haar, zielsveel. Ik wens het voor iedereen deze verbinding te ervaren en te koesteren.

Calves in Nature

Let’s thrive Together Goddess Sister!

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • TikTok
bottom of page