top of page
Image by Rinck Content Studio
Godin vrouwen

Boodschap voor de
Oorspronkelijke Jij:

Welkom terug Natuurlijke Godinnen Zus!

Stel je eens voor dat je, jouw leven weer zou beleven als jouw oorspronkelijke zelf. Jouw prachtige, machtige, zachte, krachtige, magische, natuurlijke en godinnelijke zelf! 

In haar realiteit voelt alles vertrouwd. Zelfs het onbekende. In haar wereld is er elke dag plaats voor verwondering. Zij wordt hier gewaardeerd en geëerd voor haar bijzondere gaves. Haar Intuïtie wordt geloofd en als hoogwaardige wijsheid beschouwd die gerespecteerd en ook aangevraagd wordt als bron van betrouwbaar inzicht en advies. Haar natuurlijke veranderlijkheid wordt begrepen en haar leven ziet er elke week iets anders uit. Want zij is elke week anders, dat is haar natuur. Net als alle cycli in de natuur. 

 

Elke dag is gevuld met ritueel, ceremonie, reiniging, activatie, verzorging, eerbied, verbinding, creatie of juist afbraak met als doel, herstel van ons natuurlijk spirituele paradijs op deze planeet. Samenhorigheid in onze diversiteit. Gelijkwaardig in onze verschillen. Divine Feminine Returns! Alsmede de Divine Masculine, maar hier, nu eerst.. is er plaats voor jou terugkomst.

Natuurlijk Godinnelijke zuster! Heilige Vrouwelijkheid wordt hier hersteld, gevierd en beschermt!

Waarom was je weg
Oorspronkelijke Jij?

We gaan samen het Tij Keren!

De wonden erkennen, verzachten en genezen!

Zij is jou afgenomen. Zij is gescandeerd. Zij werd verboden. Zij is taboe gemaakt. Zij is hysterisch gemaakt. Tot zwijgen gedwongen door fysieke overmacht en gevaar voor leven en of het welzijn of leven van haar kinderen. Zij is tot heks gemaakt en hiermee gedemoniseerd. Zij werd verbrand. Zij werd geëlektrocuteerd met shocktherapie. Haar mening werd met minachting gekleineerd, genegeerd of uitgelachen. Jouw macht is jouw ontnomen. Jouw wijsheid ontkent. En dit gebeurd nog steeds ik weet dat je meervoudig bovengenoemde herkend. 

Vaarwel slachtoffer,
Welkom terug Oer Vrouw ! 

Deze Helingreis, wordt heel mooi!

niet moeilijk, want we doen het samen!

Zelfverzekerde vrouw
Image by Kyle Bushnell

En nu..

Gaan we Verbinden?.

Zijn jij en ik een goede match? 

Iedereen heeft een eigen formule en behoeftes en misschien is een ander persoon, of jij zelf wel

een betere begeleider en adviseur voor jou. 

Bekijk mijn services, blogs, youtube videos en informatie en bepaal voor je zelf hoe wat ik doe en wat ik aan bied je laat voelen. Als je je verbonden voelt en mijn wereld resoneert met de jouwe, wacht niet langer en boek jouw favoriete service vandaag! 

Scroll en browse verder,
en misschien tot gauw
 Oer Vrouw

Er word ontwikkeld..

De services die momenteel in mijn winkel voor jou beschikbaar zijn, zijn ontwikkeld vanuit mijn eigen succesvolle ervaringen van spirituele en persoonlijke ontwikkeling én vanuit vraag van mijn klanten.

Het aanbod wordt altijd verder uitgebreid en momenteel werk ik aan verschillende nieuwe programma's en services waaronder het Heilige Vrouwelijke Godinin Programma waarin je manieren, inspiratie en ondersteuning ontvangt waarmee je jou leven op nieuw kan in richten, Godinnelijk! Natuurlijk Spiritueel. In verbinding met jouw vrouwelijke natuur en .. de natuur zelf. Natuurlijk ook binnen en verbonden met de huidige maatschappij. 

Wil je het te weten komen wanneer deze nieuwe service online komt?

Image by Drew Dempsey
bottom of page