top of page

Consulten via Chat @Mediumchat!

Voordat ik in details treed..

Wil je nu met me chatten? Kijk gelijk even of ik nu toevallig online ben en start je (spirituele)consult vandaag nog 🔮📯🪷 of stel een SMS-Alert in en ontvang een SMS zodra ik online kom!
🤩 Wat een heerlijke ontwikkeling dat ik nu naast mijn eigen website en diensten hierop (check de shop http://www.olnuzola.com/shop ) ook bij Mediumchat mijn consulten kan geven!


Ik ben dagelijks vooral met mijn jochie en gezinsleven bezig maar met mediumchat kan ik gemakkelijk en flexibel toch op mijn eigen gekozen momenten inloggen en consulten geven wanneer bijvoorbeeld m'n kleintje slaapt en of wanneer zijn vader vrij is van zijn werk en zijn aandacht aan onze wonderchild kan geven.


Het voelt zo goed om weer bezig te zijn met mijn spirituele werk. Het is iets waar ik sowieso elke dag mee bezig (ik start elke dag met Nuvaio in zijn box te laten spelen zodat ik naast mijn koffie een daglegging voor mezelf kan doen en daaropvolgend een kleine zelfstudie en of meditatie. Soms gaat dit door 'babytv' liedjes heen, haha maar goed.


En nu op professioneel vlak kan ik ook weer mensen helpen en draag ik gelijkertijd ook financieel mijn steentje bij aan mijn gezin.
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page