top of page

Chat readings op Olnuzola.com! (deel 1)

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022

Wegens populariteit en succes kun je vanaf nu hier op Olnuzola.com direct met me chatten! 10 minuten of 30, of verleng naar wens. Flexibel! Alsof we op Whatsapp kletsen!Op mediumchat.nl geef ik sinds een paar maanden (alleen maar) per chat mijn readings en consulten. Dit werkt voor mij heerlijk nu dat ik full time moeder ben! Ik heb hier dus ook ervaren hoe populair dit is bij (mijn) cliënten!


Ga direct naar de shop en lees daar wat het is en waarom 't interessant voor je is:en of lees hier verder wat ik er nog meer over kan zeggen nu.

Wat het voor de meeste mensen prettig maakt, consulten en readings via chat is denk ik de combinatie van privacy, direct contact en flexibiliteit.


Privacy.

Je hoeft er niet de deur voor uit, je hoeft je niet 'op te maken' of er perse zelfs voor op te staan of geluid te maken of je gezicht te laten zien. Je kunt vanaf je telefoon of computer in stilte je reading of consult ervaren. Dit is fijn voor de mensen die even geen fut hebben om assertief en actief te zijn en hiermee letterlijk hun eigen energie kunnen besparen.


Anderzijds kan het juist ook 'on-the-go' natuurlijk voor de actieve bezige bij onder ons goed uitkomen dat je waar dan ook, wanneer dan ook mij even kan raadplegen ook wanneer je bij wijze van spreken > in de bus < zit. Moet ik er gelijk bij zeggen dat er ook voor mij het stukje Privacy is en dat het kan zijn dat ik niet aanwezig ben op het moment dat jij me contact natuurlijk. Maar, misschien ook wel ;)


Direct Contact en Flexibiliteit.

Alsof je op Whatsapp met me zit dus. Ik krijg een melding als je deze reading koopt en aanmeld in de chat en als ik op dat moment in de mogelijkheid ben om direct mijn kaarten te pakken en je reading te doen, dan ben ik er meteen! 🤩 Als ik dit niet kan, plannen we een moment in wat voor ons beide werkt.Wat ook nog kan is dat ik je wel direct even spreek, je vraag of vragen ontvang en dan zodra ik kan m'n kaarten voor je ga schudden en je mijn inzichten en je antwoorden stuur!

Ik ga nog onderzoeken of er een optie is dat jij hier een push-notificafion/melding van krijgt. Op die manier hoeven we niet echt op elkaar te wachten. Dat is ook het fijne van mijn eigen systeem hier in tegen stelling tot het credits-systeem op Mediumchat.
Het kan ook zijn dat wanneer je een (30 minuten) gesprek met me hebt, dat ik i.v.m. mijn baby plotseling (even) offline moet. Maar ook dan kom ik uiteraard terug wanneer kan voor het gesprek of al met de inzichten/informatie waar je naar vroeg!

BRB!

Hoe werkt het nou met je minuten als ik dus (even) offline moet en weer terug kom met je antwoorden? De tijd die ik besteed aan het schudden en lezen van 'jouw' kaarten en het uitschrijven gaan dan van je minuten in de chat af natuurlijk. Maar! Als dit gebeurd.. geef ik je voorlopig* wel iets extra's om de plotselinge 'break' te compenseren. Zeker voor nieuwe klanten! Dit kan toch nog een paar extra minuten zijn om ons gesprek beter af te ronden of een extra orakel kaart.


*ik schrijf voorlopig omdat dit met groeiende drukte in de toekomst niet altijd haalbaar zal zijn.

Het is zeer humaan en spiritueel werk en ik vind het ook nogmaals heerlijk dat ik een vorm heb gevonden die zo menselijk is en lekker tegen de norm en de ratrace in gaat. 🥰

Binnenkort volgt deel 2 van wat ik je te vertellen heb over readings en consulten per chat! Daar zal ik o.a. meer vertellen over voor welk soort onderwerpen je bij mij terecht kunt. Naast Tarot&Orakel leent de chat zich ook veel beter voor consulten!


🌟 Check het hier 🌟

en misschien spreek ik je straks!Vrede en Zegeningen!

🕊

Olga30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page