top of page

Mijn Kaartendecks

Tarot & Orakel

Deze Pagina is nog in de maak, kom gauw terug :)

Tarot Collectie

Wat komt hier precies?

Op deze pagina voeg ik beetje bij beetje de lijst van kaartendecks toe die ik momenteel ter beschikking heb voor jouw lezingen!

25 tarot en 13 orakel decks

Elk deck laat ik door middel van een aantal foto's zien en hier zal ik een korte omschrijving met overzichtelijke eigenschappen aan toevoegen.

Over sommige decks heb ik in het verleden al Youtube video's gemaakt en daar zal ik dan ook links van toevoegen.

Tarot of the Orisha's

Type: Tarot 

Ik lees dit: intuïtief, meestal zonder boek. 

Geschikt voor: alle type lezingen.

Kenmerken: eclectisch, cultureel, inclusief.

Periode in mijn bezit: 6 jaar.

Orisha's zijn krachtige en pure energiën, archetypes of entiteiten in de natuur en spirit 'religie' de ifá Yoruba traditie uit West Afrika. Deze traditie heeft in Zuid Amerika aanpassingen meegemaakt door de tot slaaf gemaakte voorouders die hun tradities wilde beschermen en behouden. Doordat hen deze werd verboden was dit noodzakelijk. 

In dit deck zie je dan ook sterk de aanpassingen en opmerkelijke, tot mijn verbazing en teleurstelling Europese invloeden. Echter ben ik dit deck toch gaan waarderen en heb ik er naast voor mijzelf ook treffende lezingen mee gedaan voor een aantal klanten. 

Ik heb dit deck mild gemodificeerd door een aantal Orisha's bruin te maken om hen als het ware een beetje in ere te herstellen. 

Ook krijgen de Elementen veel aandacht in dit deck en de afbeelding hebben een rauw karakter.

Tarot of the Orishas
Tarot of the Orishas
Oshun kaart van Tarot of the Orisha's

Initiatory Golden Dawn Tarot

Golden Dawn Tarot, TAO Oracle, Isis mysteries
Golden Dawn Tarot, TAO Oracle, Isis mysteries

Type: Tarot 

Ik lees dit: intuïtief. 

Geschikt voor: alle type lezingen.

Kenmerken: esoterisch, 19e eeuws, stripboek-achtige tekenstijl.

Periode in mijn bezit: 6 jaar.

 Card from The Golden Dawn Tarot Deck
 Card from The Golden Dawn Tarot Deck

De 3 of cups kaart hierboven trok mij aan dit deck aan te schaffen want ik dacht, die jurk is So Sexy! True story, hahah! 

Dit kaartendeck combineert de traditionele Raider-Waite Smith constructie met de occulte kennis van hermetische symboliek uit de Golden Dawn Documenten. 

Heldere stripboek-achtige afbeeldingen geven duidelijke sferen aan en dit deck bied daardoor uitstekend de mogelijkheid om zowel praktische als emotionele zaken te doorgronden.

The Wildwood Tarot

Type: Tarot 

Ik lees dit: intuïtief. 

Geschikt voor: alle type lezingen.

Kenmerken: Paganistisch, Natuur religie, Wiel van het Jaar.

Periode in mijn bezit: 6 jaar.

Healing Wildwood tarot
Wildwood Tarot 2 of Swords
Wildwood tarot and The Book of Doors divination deck
World Card Wildwood Tarot
Wildwood tarot

Dit is 1 van mijn favoriete decks omdat het systeem Het Wiel van het Jaar ritme hanteert en daarmee de Natuur zelf, Natuur spirits, dieren en mensen afbeeld die in eerbied zijn met dit al. 

Het is daarmee 1 van mijn beste decks om ons te verbinden met voor christelijke europese spirituele levenswijze die nu steeds weer belangrijker en populairder wordt. Eerbied voor de natuur en je eigen natuur! 

Hoewel dit deck dus alle seizoenen doorloopt en dus in elk geschikt is om te raadplegen gebruik ik dit deck zelf het meest in de herfst en winter. Waarschijnlijk door het kleurgebruik geeft het mij het gevoel van die frisse lekkere veranderlijke energie zoals die van de wind in de herfst, met geur van moss en natte bladeren/kruiden en het geluid van knisperende bladeren en al!

bottom of page