top of page

Waarom mijn cliënten mijn diensten bestellen..

Bijgewerkt op: 19 apr.

En terug komen voor meer..Onderwerpen in deze post:

⛲ [Alternatieve] Holistische en Natuurlijke Geneeskunst.

🔮 Waarzegger.

🎇 Orakel & Inspiratie

🧿 Bescherming


Deze post is van belang zeker omdat mijn diensten nog vrij alternatief zijn. Ook heersen er nog wat taboes op wat ik doe. Dat terwijl mijn 'beroep' eeuwen oud is. De redenen dat er taboes over zijn zal ik ook wel eens wat over schrijven maar daar gaat deze post niet over.⛲ [Alternatieve] Holistische en Natuurlijke Geneeskunst.


Ik merk dat er steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in holistisch en spiritueel welzijn en hier ook in willen investeren. Wat mij persoonlijk extra enthousiasmeert en motiveert om dit 'werk' te doen. Het is uiteindelijk goed voor het grote doel, het grote goed. Het harmoniseren van de gezondheid van onze aarde en ons allemaal. Het wederkeren naar een gezond en gelukkig leven in eerbiedige, respectvolle en liefdevolle verbinding met elkaar, de natuur en het heelal.Sinds het millennium lijkt alles steeds 'futuristischer' maar deze technologische ontwikkelingen beginnen ook duidelijk zijn tol te eisen. Het is gemakkelijk om allerlei zijtakken te gaan bespreken (sowieso iets wat ik al gauw doe ;)) maar waar ik naartoe wil is te benoemen hoe erg de natuur en de mensen lijden onder deze 'ontwikkelingen'. Nooit eerder zijn er zoveel mensen ingestort door burnouts en verlamt door depressies. Bij mijzelf werd dit allebei gediagnostiseerd in een tijd (2015) waarin ik nog nooit van burnout had gehoord.Ik herinner mij een stuk wat ik las in mijn helingperiode over het verschil waarop het westen om gaat en kijkt naar mensen die op dit soort manieren uit evenwicht zijn en hoe culturen die dichter staan bij de natuur, spirits en verbinding met het al, holistisch dit doen. Hier in het westen wordt je met ziektes gediagnostiseerd. Er is iets mis met Jou! en Dat moet hersteld worden. Vaak ook nog met (chemische) medicaties. Culturen die holistisch en harmonischer met de en hun natuur zijn zien deze reacties zoals burnout en depressie voor wat het daadwerkelijk is: een gezonde reactie op ongezonde omstandigheden! Zo zie ik het ook. Ik heb mijzelf genezen en als ervaringsdeskundige kan ik jou ook ondersteuning bieden in jouw genezingsproces van dit soort reacties op de onnatuurlijke omstandigheden.
🔮Waarzegger.

Liefde. Het mooiste wat er is toch? Lovers and Friends, het maakt niet uit in welke vorm maar relaties zijn belangrijk voor ons. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat een deel van mijn cliënten niet zo zeer voor genezing en spirituele ondersteuning voor hun persoonlijke ontwikkeling bij mij komen maar omdat zij 'de waarzegger' in mij wilde raadplegen. Zij zitten met vragen over hun liefdesleven en willen weten wat hun (toekomstige?)partner van hun vind en over hen denkt. Ook willen mijn cliënten regelmatig inzicht in familie kwesties, vriendschappen en omgang met hun collega's.


Ik vind de benaming 'Waarzegger' prachtig omdat het niet zo zeer de nadruk legt op voorspelling, maar echt op het stukje waarheid. Ik zie mijzelf ook niet als voorspeller, maar kan wel aardig verbinding maken met etherische lagen, Akasha, het collectieve onderbewustzijn en mijn intuïtie. Dit in combinatie met mijn kennis van symboliek die ik vertaal vanuit mijn tarot kaarten en het opmerken van synchroniciteit maken dat ik mijn cliënten zeker helderheid en steun kan bieden, in hun liefdesleven, relaties en carrière (iets wat ik minder interessant vind, maar als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling zeker niet een geheel onbelangrijk vlak) en de toekomst.


Als ik niet zeker weet 'hoe het zit' dan ben ik hier eerlijk over. Als het mij zeker duidelijk is hoe het zit, dan ben ik hier eerlijk over. Het komt beide voor.Mijn cliënten hebben regelmatig terugkoppelingen gegeven

dat mijn lezingen daadwerkelijk voorspelde

met prachtige uitkomsten

en helaas ook wel eens gruwelijke gebeurtenissen.
Wat het belangrijkste is, is dat ik je ondersteun in het (her)vinden van wat Jij daadwerkelijk wilt en nodig hebt. Waarom je je voelt hoe je je voelt. En, wat je zou vinden van mogelijke gebeurtenissen in je toekomst. Als de kaarten die vallen voor je toekomst je bevallen, bied ik je motivatie en tools om deze ook met eigen kracht, keuzes en daden te realiseren. Als het toekomstbeeld je tegenstaat, vinden we samen manieren om dit te voorkomen.


“Levenswiel” (Commission) 60×60 acrylic on canvas © Olga Olnuzola Nunnink 2013

"The Wheel of Fortune" is zo'n kaart in de tarot die dit mooi laat zien. Want er bestaat zeker zoiets als het noodlot en het enige wat zeker is is dat alles voortdurend veranderd en de tijd die beweegt voort 'hoe je het ook went of keert'. Maar! Wij hebben zelf op elk moment ook de mogelijkheid om te handelen naar onze eigen keuze. En hiermee invloed uit te oefenen op onze toekomst.


Op deze manieren vertel ik je de waarheid.🎇✨Orakel en Inspiratie.

Alles is mogelijk, de personen die mij als Orakel raadplegen staan open voor verandering en vernieuwing! Hun nieuwsgierigheid en honger naar verwondering is toe aan een sprankel van inspiratie. Ook komt het voor dat de mensen die deze opties kiezen niet goed weten wat voor specifieke vraag zij moeten stellen maar wel heel graag een reading willen. Door een 'Open Orakel' of 'Uplifting Guidance Messages' bij mij te boeken of aan te vragen bij Mediumchat ontvangen zij de puurste en meest magische boodschappen van het universum en mij als medium.


Ik zal in de loop der tijd overigens specifieker in gaan op mijn diensten en deze uitgebreider omschrijven in mijn blog.


Een foto die ik nam die natuurlijke wijsheid weergeeft. Gratie, Doorzettingsvermogen, Wederopbouw, Pracht!

🧿 Spirituele/Energetische Bescherming.

Hoe hoger je groeit hoe diepere wortels je nodig hebt want hoge bomen vangen veel wind. Het versterken van je figuurlijke wortels en het reinigen en sterken van je aura zijn zeer belangrijk zeker wanneer je HSP bent, 'te snel' gegroeid bent in je spiritualiteit en alle informatie je overweldigt of als je energetisch aangevallen wordt.


Voor cliënten die zich hierdoor onrustig voelen bezit ik over een scala aan manieren en rituelen die hen kunnen helpen weer sterker te worden. En hierdoor ook rust en vertrouwen terug vinden.Mijn cliënten komen terug voor meer!

En hieruit blijkt dat ze in mijn diensten rust, helderheid, ondersteuning, vertrouwen en motivatie vinden. Ze weten dat ik van kwaliteit boven kwantiteit ben en ik neem de tijd voor hen persoonlijk om de benodigde diepgang te vinden.


Ik bied je de balans tussen mijn ervaring en mijn open geest. Dat wil zeggen dat ik ervaren en geleerd ben op mijn gebieden, ik heb mijn jarenlange studies en ook mijn levenservaring en helderwetendheid maken dat je bij mij veilig bent en serieus genomen wordt. Ook ben ik continue verder aan het studeren en sta ik wat dat betreft naast mijn cliënten en niet boven of voor. Het kan voorkomen dat iets voor mij ook nog onbekend is of nieuw, maar ik heb ervaring in het onbekende en onderzoek graag, ook voor jou!


De voortgang van ons leven brengt ons steeds in nieuwe ervaringen en lagen, en als mijn klanten (ik zal een betere benaming voor jullie gaan bedenken, want zowel client als klant past niet echt vind ik).. als mijn klanten tevreden zijn, komen zij bij nieuwe ervaringen en lagen met nieuwe vragen dus ook weer terug. En daar ben ik heel blij mee, deze mooie reis met jullie te delen! 💚🧡💜


Verlicht jezelf!


Ik ben er om je hierin te ondersteunen als je dit nodig hebt! 🤲🏼🪷


Olga Olnuzola Nunnink

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page